Trouwringen

Trouwringen, de juiste voor jou en je verloofde

Als je net verloofd bent, is er zoveel aandacht voor je verlovingsring dat de trouwring van jou en je verloofde een beetje een bijzaak wordt. Je trouwring is niet alleen een cruciaal onderdeel van je grote dag, maar het is ook een symbool van je liefde voor elkaar en zelfs je huwelijk; die je voor altijd zult dragen, dus het is enorm belangrijk.

-Experts zeggen dat een trouwring een verlovingsring moet aanvullen. Zorg ervoor dat u en uw verloofde uw metalen matchen met de verlovingsring, zegt een bekende juweelexpert, dat palladium moet worden overwogen.

 
-Omdat het tot dezelfde familie van platina behoort, is het 30% lichter dan platina en is het minder dan de helft van de prijs van platina, dus het wordt als een goede keuze beschouwd als u op vaste fondsen werkt.

-Diamanten zijn voor altijd, als de diamanten kleurloos zijn op uw verlovingsring, maak er dan ook snel de trouwring van, een goede juwelier zal u hierover zeker adviseren.

-Tegenwoordig zijn trouwens ook heel gewone trouwringen waanzinnig populair, de prijs wordt bepaald door het aantal gram metaal in de ring.

-Als u een gewone ring kiest, zou het uniek zijn als u deze gegraveerd heeft. Iets in de trant van uw initialen, de dag van uw bruiloft, of de dag van uw verloving, uw eerste date, speciale woorden, enz. Zorg ervoor dat het klein genoeg is dat het niet van ver kan worden opgemerkt, maar groot genoeg voor u om te zien het.

– Voor mannen is het echter een beetje anders,

Je moet een stijl, metaal en vorm vinden die het beste bij je past. Wees niet verplicht om bijpassende ringen met je verloofde te kopen, als je verschillende smaken hebt die goed zijn, kun je een ring vinden die hun aanvulling aanvult, maar die ook overeenkomt met je gevoel voor stijl.
-Het is traditioneel voor een echtgenoot om je ring te kopen, het is logisch om er samen voor te winkelen, een trouwring moet precies zijn zoals je wilt en verrassingen werken wel, maar zelden. Denk na over je beroep, hobby’s, enz. Wanneer je een ring kiest.

Wanneer je een ring

-Vraag een juwelier voor advies over de juiste stijl en metaal om uw dagelijkse activiteiten aan te kunnen en zorg er ook voor dat de ring verzekerd is. Zorg ervoor dat je ringen ruim van tevoren zijn besteld voor de trouwdatum, je wilt toch geen onvoorziene omstandigheden waarin je de ringen niet hebt tegen de tijd dat je trouwdatum arriveert?

Denk op de lange termijn, net als het soort toewijding dat je aan je verloofde hebt gedaan, dit is ook een levenslange verbintenis, denk er dus goed over na.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven