Verlovingsring

Tien tips om te overwegen bij het kiezen van een verlovingsring

Nog niet zo lang geleden vereiste de aankoop van een verlovingsring slechts 2-3 vragen zoals prinses geslepen of smaragd geslepen? Geel goud of wit goud? Tegenwoordig zijn er zoveel dingen om te overwegen en uit te zoeken voordat je er een koopt en de vraag voorlegt aan je wederhelft. Hier zijn enkele tips om te volgen voordat u beslist welke de beste keuze voor u is:

1. Raak niet verstrikt in trends omdat een verlovingsring tijdloos moet zijn; het moet je liefde symboliseren voor je vriendin / vriend die een leven lang meegaat. Het doel zou moeten zijn om degene te vinden die perfect bij je toekomstige verloofde zou passen.

2. Bekijk hun huidige sieradenvoorkeuren, doe wat tijd en moeite om te weten wat voor soort metaal ze prefereren, zoals goud of platina, maar maak niet duidelijk dat je een voorstel gaat doen.

verloofde zou passen

3. Als u er een kiest met een steen (diamant), hoeft deze niet perfect te zijn op papier. Diamond-experts zoeken vaak naar de 4 C’s, die gesneden, kleur, helderheid en karaat zouden zijn. Maar er moeten meer factoren zijn die een rol spelen in het besluitvormingsproces. Het cijfer dient alleen als beginpunt en mag zeker geen doorslaggevende factor zijn.

4. Grootte is alleen belangrijk als u denkt dat dit het geval is. Blijf niet stilstaan ​​bij de mantra ‘ga groot of ga naar huis’, tenzij je denkt dat het essentieel is voor je of je toekomstige verloofde. Er is zeker minder druk om een ​​opzichtige ring te hebben, maar er zijn dingen die je kunt doen, zoals de toonhoogte van je gegraveerd hebben met “I love you” of “Ik ben voor altijd van jou” en een paar andere dingen, maak het je eigen , Gebruik je fantasie. En zeker, bel het niet op.

5. Aarzel niet om buiten de kaders te denken. Millennials willen dat elk ding dat ze kopen uniek is, neem een ​​pagina uit hun boek.

6. Overweeg om rechtstreeks met een juwelier te werken, omdat een aangepaste ring specialer aanvoelt dan een winkel binnenlopen en gewoon een ring uitkiezen.

uit hun boek

7. De meeste mensen willen tegenwoordig iets tussen vintage en modern. Ze willen kwaliteit boven maat; sommige mensen gebruiken edelmetalen zoals rhodium, een van de zeldzaamste metalen op aarde, wat het zeker uniek zou maken.

8. Je hoeft het niet alleen te doen, verlovingsring winkelen kan een ontmoedigende taak blijken te zijn, met een beetje hulp van een beste vriend of een betrouwbaar familielid dat je prima kunt krijgen. Je kunt je toekomstige verloofde vrienden of geliefden vragen wat voor soort ringen ze verkiezen, zolang de persoon de informatie voor zichzelf kan houden.

9. Ga geen verplichtingen aan met een juwelier; houd uw opties open totdat u tevreden bent met uw keuze.

10. Het gaat niet om de prijs op het label, neem de ring die perfect is voor je partner, niet een ring die overeenkomt met de verwachtingen van je familie of die van hen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven