astrologische teken

De verlovingsring voor u, op basis van uw astrologische teken

Ram Engagment Ring

Het feit dat Ram het eerste teken in de dierenriem is, vertelt: het zijn avontuurlijke, pionierende geesten die graag # 1 zijn. Natuurlijke doorzetters, Ram is een onverschrokken groep die het niet erg vindt om op te vallen.

Taurus verlovingsring

Het sterrenbeeld Stier draait om kwaliteit boven kwantiteit, in alle aspecten van het leven. Bekend om hun koppige streak, weten Tauruses gewoon wat ze leuk vinden (de fijnere dingen) en zijn geduldig genoeg om erop te wachten.

Taurus verlovingsring

Gemini verlovingsring

Geminis, snel nadenkend, spraakzaam en energiek, wordt niet verrassend geregeerd door Mercurius, de god van communicatie en informatie. Een vriendelijke sociale vlinder en soms (vaak de hele tijd) roddel, dit vriendelijke sterrenbeeld kan worden bestempeld als vluchtig voor hun tegengestelde krachten van licht en donker, en de neiging om gemakkelijk te vervelen.
Verlovingsring voor kanker

Humeurig maar beminnelijk, het maan-geregeerde astrologische teken van Kreeft hunkert naar comfort en houdt van de gezelligheid van een goede nacht (of 10) verblijf. Kankers zijn notoir gevoelig, zeer loyaal aan degenen van wie ze houden, en positief beschermend voor hun eigen grote- as-the-moon heart

Leo verlovingsring

Leo

Het vijfde astrologische sterrenbeeld, Leos is zelfverzekerd, glamoureus en even trots als hun symbool: de leeuw. Leos houden van de schijnwerpers, waar hun kenmerkende charme en elegantie het beste kunnen schijnen.

Maagd Verlovingsringen

De beste verlovingsring voor Maagd is gestroomlijnd, met een minimalistisch ontwerp dat meteen zakelijk is. Een solitaire verlovingsring zoals de eenvoudige band van The Heather in gepolijst platina is perfect voor dit niet-kieskeurige teken.

Weegschaal verlovingsring

Een liefhebber van alles wat mooi is, Weegschaal wordt natuurlijk geregeerd door Venus.

Schorpioen verlovingsring

Intens, emotioneel en gepassioneerd, er is geen astrologisch teken dat meer polariseert dan Schorpioen.

Boogschutter verlovingsring

Doorzoek de kast van een Boogschutter en je zult meer vinden dan je eerlijke hoeveelheid pailletten en glans.

Steenbok verlovingsring

Steenbok

Het meest hardwerkende teken in de dierenriem, Steenbokken houden van luxe en zijn gewoon ambitieus en gedisciplineerd.

Waterman verlovingsring

Met een reputatie als het meest excentrieke astrologische teken, is de Waterman het moeilijkst vast te pinnen lid van de dierenriem.

Vissen verlovingsring

Het laatste astrologische teken in de dierenriem, etherische Vissen is wild romantisch en misschien net een beetje te idealistisch

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven